Disclaimer

Aansprakelijkheid

Bruijn Schade-expertise en Taxaties streeft er naar om de gebruiker zo actueel en correct mogelijke informatie te verschaffen. Toch kan het voorkomen dat de informatie op de site onvolledig of onjuist is. Bruijn Schade-expertise en Taxaties aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade en/of kosten die voortvloeien uit onvolledige en/of foutieve aangeboden informatie.

Privacy

Bruijn Schade-expertise en Taxaties respecteert de privacy van alle bezoekers van bruijnexpertise.nl. Als uw persoonlijke gegevens worden gevraagd, wordt deze informatie vertrouwelijk behandeld en gebruiken we die om aan u, de voor u relevante informatie te verstrekken. Deze informatie wordt slechts aan die derden verstrekt die door Bruijn Schade-expertise en Taxaties zijn ingeschakeld om u van de door u gevraagde informatie te kunnen voorzien. Wanneer u uw gegevens invoert gaat u hiermee akkoord.

Copyright

Niets van deze website mag zonder schriftelijke en voorafgaande toestemming van Bruijn Schade-expertise en Taxaties worden gebruikt, behalve wanneer het downloaden, bekijken en/of printen ten behoeve van persoonlijk, niet bedrijfsmatig gebruik betreft.